TK Platinum P2 Eco Hybrid 2015-2016

209.90

TK Platinum P2 Eco Hybrid 2015-2016

209.90

TK Platinum P2 Eco Hybrid 2015-2016

(De TK Platinum P2 Eco Hybrid is een van de tophockeysticks van het merk TK voor seizoen 2015-2016. De TK P2 Eco Hybrid Dynanotex IDS. Nieuwe revolutionaire opbouw van Platinum 2 stick van TK. Optimale schokabsorbtie, een fantastisch balgevoel gecombineerd met een heerlijk hoog balanspunt maakt deze stick het summum van de toprange sticks van TK! De Late Bow is volledig gericht op het maximaliseren van de sleeppush en andere ruimtelijke balvaardigheden en heeft het meest gerichtte niveau van ondersteuning van al onze stickprofielen. Late Extreme Bow voor de ultieme sleeppush prestatie en een koolstof-rijke specificatie voor een uitstekend kracht-potentieel. De Platinum hockeysticks van TK leggen de sportieve lat hoog voor die spelers die het beste eisen De top-kwaliteit Platinum sticks van TK zetten de NIEUWE standaard in technologische vooruitgang en zijn gemaakt met een hoge Carbon Nano samenstelling en een versteviging in de krul van Kevlar voor ongeëvenaarde speleigenschappen. De nieuwe bijzonderheid van de twee topklasse Platinum sticks is het met schuim gevuld binnenste, een unicum in het hockey. Dit is niet alleen een droom, want deze DynanoTex-technologie is zichtbaar aan de ronde kant van de stick doorheen een schaakbord-patroon. Uniek en haast te mooi om mee te spelen.

Kenmerken TK Platinum P2 Eco Hybrid

– Vorm: Late Bow – Technologie: Eco Hybrid Dynanotex IDS – Materiaal: 70% Carbon / 10% Kevlar/Aramid / 20% Glassfibre – Lengte: 36.5″-37,5″ – Kleur: Zilver

TK hockeysticks bestellen

TK staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar hockeymerk. De laatste jaren zijn hockeysticks in razend tempo verbeterd en TK is in deze ontwikkeling zeker niet achtergebleven. De TK Platinum P2 Eco Hybrid hockeystick van TK bewijst dit. Betere grip op uw hockeystick? Bestel nu extra voordelig zeemgripjes bij uw nieuwe hockeystick! Heeft u vragen over deze TK Platinum P2 Eco Hybrid 2015-2016 hockeystick of een andere vraag omtrent het bestellen of kopen van deze hockeystick in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!)

Koop deze hockeystick nu voor: 209.90 euro

Categorie: Hockeysticks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Be the first to review “TK Platinum P2 Eco Hybrid 2015-2016”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.