Princess 7 Star Junior

30.00

Princess 7 Star Junior hockeysticks

De Princess 7 star Junior heeft een smalle greep die ervoor zorgt dat de stick fijner en beter in de hand ligt voor junior spelers. De buiging in het midden van de stick geeft de stick een evenwichtige balans, waardoor je er makkelijk mee kan slaan op alle niveaus met veel controle. De redelijke kromming van 24 mm maakt de stick fijn om mee te pushen en zorgt voor een goede balbehandeling. De Princess Junior 7 Star bestaat voor 30% uit carbon. De stick is uitermate geschikt voor de jeugdige spelers.

Princess geeft de stijfheid van de diverse modellen aan door het aantal sterren. Hoe meer sterren, hoe meer carbon in de stick is verwerkt. Het aantal sterren (2, 3, 4, 5, 6 of 7) van de stick wordt aan de binnenkant van de stick weergegeven. Hoe meer carbon, hoe stijver de stick. Dit houdt in dat er meer slagkracht in de stick zit, waardoor je er makkelijker hard mee kan slaan. De sticks zijn van hoge kwaliteit doordat ze gemaakt zijn van Japans carbon. Dit maakt de stick erg licht en stijf.

De nieuwe Princess T14 sticklijn is een complete range sticks voor verschillende speelstijlen. Van 2 sterren tot 7 sterren. Wat opvalt is de keuze voor hoogwaardige materialen (carbon, fiber en kevlar) in combinatie met het stoere design. Tophockeyers als Teun de Nooijer, Floris Evers en Ellen Hoog spelen al met veel succes met de T14.

Koop deze Princess hockeystick nu voor: 119.00 euro

Categorie: Hockeysticks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Princess 7 Star Junior” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.