Dita EXA 700 NRT Ultra Senior Hockeystick

305.96

Dita EXA 700 NRT Ultra Senior Hockeystick

305.96

Dita EXA 700 NRT Ultra Senior Hockeystick hockeysticks

Met een Dita-stick in je handen, ben je alvast goed op weg om te winnen. Elke stick bestaat uit een unieke en high-tech combinatie van carbon, glasvezel en aramide vezels. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van gewicht, stevigheid, flexibiliteit en kracht. Dita staat er als hockeymerk om bekend dat zij constant bezig zijn om hun producten te verbeteren zodat jij als hockeyer het optimale resultaat uit je spel kan halen. Zo ondervonden ook onder andere Jeroen Hertzberger & Eva de Goede!

De Dita EXA 700 NRT is al jaren dé beste stick in de Dita collectie. Deze stick heeft de hoogste ‘Power Index’ gekregen. Hoe hoger deze index, des te groter de slagkracht van de stick. Nieuw in de hockeysticks van Dita is de ‘SIP Zone’. Dit is de ‘Side Impact Protection Zone’. Een extra versteviging onderin de haak om de hockeybal nog meer snelheid mee te geven bij een push.

Ook is de NRT technologie een belangrijke innovatie voor Dita. NRT staat voor Nano Resin Technology, een revolutionaire innovatie voor de nieuwste generatie hockeysticks waarbij er verschillende carbonvezel-lagen zijn samngevoegd wat resulteert in een lichtere stick met een ongekend hoge stijfheid.

De Exa 700 NRT heeft een volledig composiet frame en een carbon gehalte van maarliefst 95%. Het gebruikte fiberglas materiaal zorgt voor minder buiging in de stick en biedt de stick bescherming voor een langere levensduur. De J-Shape haakvorm (75 graden) en de XL kromming (25mm) van de Dita Exa 700 NRT maken deze hockeystick tot een échte sleeppush stick waarmee je maximale balcontrole hebt en de allerhoogste ballen kunt geven.

– 95% carbon
– 11.20 Power Index
– XL curve, 25 mm
– J-shape haak
– NRT Technologie
– SIP Protectie
– Dé allerbeste stick in de Dita collectie

Koop deze Dita hockeystick nu voor: 119.00 euro

Categorie: Hockeysticks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Be the first to review “Dita EXA 700 NRT Ultra Senior Hockeystick”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.