adidas X24 Compo 5

68.00

adidas X24 Compo 5

68.00

adidas X24 Compo 5 hockeysticks

De adidas X24 Compo 5 is geen onbekende in de hockey collectie van adidas. Deze tijdloze stick staat om bekend als ‘veelzijdig’ en gaat niet voor niets al jaren mee in de collectie.

De hockeyproducten van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De hockeysticks staan bekend om hun aantrekkelijke uiterlijk en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Naomi van As, Claire Verhage, Robbert Kemperman, Valentin Verga, Rob Reckers met een adidas hockeystick.

De adidas X24 Compo 5 bestaat uit 15% carbon, 80% glasfiber, 5% aramide en is voorzien van de adidas ‘Extreme’ 24 mal. Het carbon maakt deze stick extreem stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer ‘soepelheid’ en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

De X24 collectie staat bekend als een all-round hockeystick. Door de extreem lage buiging is deze stick ook extra geschikt voor sleepcornerspecialisten. Het materiaal zorgt ervoor dat de impact geabsorbeerd wordt en tevens de slagkracht van de hockeystick wordt verbeterd. Deze top stick is ook voorzien van ‘touch compound’ op de krul, wat zorgt betere balbehandeling. Elke adidas hockeystick is voorzien van een adigrip 2014 grip.

– Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld

– Geschikt voor sleepcorner specialisten

Koop deze adidas hockeystick nu voor: 119.00 euro

Categorie: Hockeysticks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Be the first to review “adidas X24 Compo 5”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.